עיצוב משרדים לחברת אנג'יסופט

עיצוב משרדים לחברת אנג'יסופט

1 עיצוב משרדים- מבט אל הכניסה 1 סלולר
1 עיצוב משרדים- מבט אל הכניסה 4 סלולר
1 עיצוב משרדים- מבט אל הכניסה 6 סלולר
2 עיצוב משרדים- אופן ספייס 1 סלולר
2 עיצוב משרדים- אופן ספייס 2 סלולר
2 עיצוב משרדים- אופן ספייס 4 סלולר
2 עיצוב משרדים- אופן ספייס 5 סלולר
2 עיצוב משרדים- אופן ספייס 8 סלולר
3 עיצוב משרדים- מטבח ראשי 1 סלולר
3 עיצוב משרדים- מטבח ראשי 3 סלולר
3 עיצוב משרדים- מטבח ראשי 4 סלולר
4 מסדרון 1 סלולר
4 מסדרון 2 סלולר
4 מסדרון 3 סלולר
6 עיצוב משרדים ליד המטבחון 3 סלולר
6 עיצוב משרדים- מטבחון 1 סלולר
עיצוב משרדים- גופי תאורה סלולר
עיצוב משרדים- שירותים סלולר

מי?

חברת אנג'יסופט הינה חברת תכנה שמלווה לקוח בכל השלבים של פיתוח תכנות ואפליקציות.

החברה דואגת להגדרת המוצר וחווית המשתמש,לעיצוב המערכת ולפיתוחה המלא, לבדיקות אוטומטיות ולבסוף לקידום ושיווק דיגיטלי.

 



מי?


חברת אנג'יסופט הינה חברת תכנה שמלווה לקוח בכל השלבים של פיתוח תכנות ואפליקציות.

החברה דואגת להגדרת המוצר וחווית המשתמש,לעיצוב המערכת ולפיתוחה המלא, לבדיקות אוטומטיות ולבסוף לקידום ושיווק דיגיטלי.







מה?


חברת אנגיסופט ישבה בבניין משרדים מיושן בהוד השרון. המעבר לפתח תיקווה לא היה לגמרי טרויאלי והיה מאוד חשוב להנהלה לייצר פיצוי הולם בדמות משרד מעוצב ומגניב כך שסביבת העבודה תשודרג באופן משמעותי.

לאורך השנים החברה גדלה ומקומות הישיבה של העובדים נוצרו כטלאי על טלאי ללא סדר ברור. חלק מהעובדים ישבו בקומת הקרקע וחלקם בקומה עליונה, מקומות ישיבה לעובדים החדשים אולתרו עם הזמן, ללא קשר לפונקציונאליות ולמיקום הנכון ביותר לדרך העבודה. 

בעיצוב המשרדים החדשים הושם הרבה מאוד דגש על קיבוץ העובדים לפני המחלקות השונות תוך בדיקה של גידול לפי מחלקה והערכות בהתאם.

 



לפני

החלל לעיצוב היה 1800 מ"ר ממעטפת, בקומה ראשונה בבניין משרדים חדש באזור צומת סגולה. הבניין עצמו נבנה מעל תחנת דלק בהחלט לא אזור לגמרי אופייני למשרדים (ועוד משרדים מעוצבים:)

החלל רחב הידיים היה בצורת מלבן מושלם, עם כניסה ממרכז הפאה הארוכה, ומוקף חלונות בכל ארבעת הכיוונים. 

האווירה הכללית מסביב (חנויות קרמיקה, בעלי מלאכה וכו..) - היתה השראה לייצר משרד מעוצב בסגנון תעשייתי ומדליק

עיצוב משרדם לחברת אנגי'יסופט – תמונות של החלל לפני 2
עיצוב משרדם לחברת אנגי'יסופט – תמונות של החלל לפני 3
עיצוב משרדם לחברת אנגי'יסופט – תמונות של החלל לפני 4
עיצוב משרדם לחברת אנגי'יסופט – תמונות של החלל לפני 6
עיצוב משרדם לחברת אנגי'יסופט – תמונות של החלל לפני 8

לפני


החלל לעיצוב היה 1800 מ"ר ממעטפת, בקומה ראשונה בבניין משרדים חדש באזור צומת סגולה. הבניין עצמו נבנה מעל תחנת דלק בהחלט לא אזור לגמרי אופייני למשרדים (ועוד משרדים מעוצבים:)

החלל רחב הידיים היה בצורת מלבן מושלם, עם כניסה ממרכז הפאה הארוכה, ומוקף חלונות בכל ארבעת הכיוונים. 

האווירה הכללית מסביב (חנויות קרמיקה, בעלי מלאכה וכו..) - היתה השראה לייצר משרד מעוצב בסגנון תעשייתי ומדליק

עיצוב משרדם לחברת אנגי'יסופט – תמונות של החלל לפני 2
עיצוב משרדם לחברת אנגי'יסופט – תמונות של החלל לפני 3
עיצוב משרדם לחברת אנגי'יסופט – תמונות של החלל לפני 4
עיצוב משרדם לחברת אנגי'יסופט – תמונות של החלל לפני 6
עיצוב משרדם לחברת אנגי'יסופט – תמונות של החלל לפני 8
עיצוב משרדים – הדמיה של הכניסה למשרד – כניסה
עיצוב משרדים – השמיות תלת ממד- מטבחון קטן
עיצוב משרדים – הדמיות תלת ממד כניסה לסטודיו
עיצוב משרדים – הדמיות תלת ממד עיצוב מסדרון
עיצוב משרדים – הדמיה של הכניסה למשרד – מטבח גדול
עיצוב משרדים – הדמיות תלת ממד פינת סלון
עיצוב משרדים – השמיות תלת ממד – עיצוב אופןספייס
עיצוב משרדים – השמיות תלת ממד – שירותי החברה

איך?

הוחלט  לשמור על תקרות חשופות בכל אזורי האופןספייס. בהמשך לתקרות החשופות התאורה שנבחרה היתה צ'אנלים מעץ אגוז המיוצרים בסטודיו שלנו, משולבים בפסי צבירה ופעמונים צבועים בשחור.  הכניסה נבנתה מעץ צבוע באפקט בטון, עם לוגו החברה צבוע עליו ביד. מאחורי הכניסה ימינה ושמאלה, מוקמו כל אזורי העבודה הפתוחים. בין אזור עבודה לאזור נבנו החדרים של ראשי הצוותים שמשמשים גם כמפרידים בין האזורים וגם תוספת אקוסטית לחלל הגדול הפתוח. השולחנות שנבחרו לאופן ספייס היו שולחונת עבודה לארבע איש, עם פלטות שחורות ורגלי ברזל שחורות, עם ארוניות נמוכות בין העמדות המאפשרות לשבת לצד העובדים. ספות וכורסאות פוזרו בכל אזורי העבודה כדי לשמש הפרדה ולהוסיף עוד מקומות ישיבה ועבודה לכל אזור. על מנת לייצר הפרדה בין האופןספייס ולמסדרון וכדי להתגבר על מעברי חשמל לשולחנות נבנו מחיצות מהרצפה לתקרה. המחיצות נצבעו בצבעים שונים, וחופו במדבקות עם פאטרנים גאומטרים.


איך?


הוחלט  לשמור על תקרות חשופות בכל אזורי האופןספייס. בהמשך לתקרות החשופות התאורה שנבחרה היתה צ'אנלים מעץ אגוז המיוצרים בסטודיו שלנו, משולבים בפסי צבירה ופעמונים צבועים בשחור.  הכניסה נבנתה מעץ צבוע באפקט בטון, עם לוגו החברה צבוע עליו ביד. מאחורי הכניסה ימינה ושמאלה, מוקמו כל אזורי העבודה הפתוחים. בין אזור עבודה לאזור נבנו החדרים של ראשי הצוותים שמשמשים גם כמפרידים בין האזורים וגם תוספת אקוסטית לחלל הגדול הפתוח. השולחנות שנבחרו לאופן ספייס היו שולחונת עבודה לארבע איש, עם פלטות שחורות ורגלי ברזל שחורות, עם ארוניות נמוכות בין העמדות המאפשרות לשבת לצד העובדים. ספות וכורסאות פוזרו בכל אזורי העבודה כדי לשמש הפרדה ולהוסיף עוד מקומות ישיבה ועבודה לכל אזור. על מנת לייצר הפרדה בין האופןספייס ולמסדרון וכדי להתגבר על מעברי חשמל לשולחנות נבנו מחיצות מהרצפה לתקרה. המחיצות נצבעו בצבעים שונים, וחופו במדבקות עם פאטרנים גאומטרים.

עיצוב משרדים – הדמיה של הכניסה למשרד – כניסה
עיצוב משרדים – השמיות תלת ממד- מטבחון קטן
עיצוב משרדים – הדמיות תלת ממד כניסה לסטודיו
עיצוב משרדים – הדמיות תלת ממד עיצוב מסדרון
עיצוב משרדים – הדמיה של הכניסה למשרד – מטבח גדול
עיצוב משרדים – הדמיות תלת ממד פינת סלון
עיצוב משרדים – השמיות תלת ממד – עיצוב אופןספייס
עיצוב משרדים – השמיות תלת ממד – שירותי החברה

לסיכום

הרבה מעובדי החברה היו מעורבים כדי לאשר שהמבנה החדש מתאים בדיוק לצרכיהם, חברי הסטודיו המוכשרים ליווי והפליאו עם הגרפיקה והמשרד הפך להיות מקור גאווה ושמחה לכל העובדים בו.

אחרי חמישה חודשים מרתקים, חיבקתי את הבובה לשלום והמשכתי הלאה :)

צילומים: גלית דויטש



לסיכום


הרבה מעובדי החברה היו מעורבים כדי לאשר שהמבנה החדש מתאים בדיוק לצרכיהם, חברי הסטודיו המוכשרים ליווי והפליאו עם הגרפיקה והמשרד הפך להיות מקור גאווה ושמחה לכל העובדים בו.

אחרי חמישה חודשים מרתקים, חיבקתי את הבובה לשלום והמשכתי הלאה :)

צילומים: גלית דויטש


לקביעת פגישה:


לקביעת פגישה:

לעוד משרדים מעוצבים

עיצוב משרדים לחברת גט,  1800 מ"ר ממעטפת
עיצוב משרדים לחברת בטאמ- 600 מ"ר ממעטפת
עיצוב משרדים לחברת אנג'יסופט - 1800 מ"ר ממעטפת
עיצוב משרדים לחברת דאטורמה- פרויקט המשך
עיצוב משרדים לחברת פרסום מנצ' - 350 מ"ר שיפוץ
עיצוב משרדים לחברת טאנדמוויז - עיצוב פנים של 80 מ"ר
עיצוב משרדים לחברת דאטורמה - שיפוץ של 900 מ"ר
עיצוב משרדים לחברת ISI
עיצוב משרדים לחברת אופטימוב

השארת תגובה